Cursus Info

Een unieke kans! Het is geen droom of illusie meer…

Niets in het kappersvak is te moeilijk voor Irene, en dit wil ik graag met jullie delen.

Ik beschik over 14 diploma’s: Het was toen carrière of een gezin ik heb gekozen voor waar mijn hart ligt. Ik koos voor mijn carrière, want dat vond ik het gemakkelijkste.

Als u dit leest en denkt: Dit is iets voor mij, dan bent u hier aan het juiste adres. Bij ons kunt u het kappersvak leren, hetzij voor het privégebruik of om bij een werkgever te kunnen gaan werken. Ook kunt u met onze cursus prima een eigen zaak beginnen. Alles is mogelijk bij Irene.

Alles is vrij gegeven, geen middenstand of vak diploma’s, dus alleen de praktijk kennis is nodig. Voor degene die niet graag naar school wil of voor degene die niet naar school kan, is Irene er om u een cursus aan te bieden.

Mits jullie het uiteraard zelf willen, kan ik jullie het vak leren. En moeilijk? Wat is moeilijk! Als ik het kan, kunnen jullie het ook.

Ik ben geboren in Indonesië en sprak op mijn zevende jaar geen woord Nederlands. Twee maanden voor mijn 12e jaar ben ik naar de kappers school gegaan. En ik heb gestudeerd tot mijn 28e en heb daar bij 14 diploma’s behaald (vanaf bediende tot de lerares diploma’s).

Ik vond en vind het nog steeds een interessant vak. Ik beoefen mijn vak nog steeds met veel plezier. Willen jullie van mij het vak leren en willen jullie er voor gaan? De leer stof bestaat uit 80% praktijk en 20% theorie.

Je kunt bij mij zowel met mee gebrachte modellen als met slip-on poppen leren. Dat is handig als je geen model kan vinden.

De kosten zijn € 5764.- voor 24 lessen.

Bijvoorbeeld: van 9:00 t/m 13:00 uur of

van 14:00 uur t/m 18:00 uur en of van 19:00 t/m 22:00 uur

En of op zaterdag voor €6764.-

Dan zijn de lesuren vanaf 10:00 t/m 13:00 uur of van 14:00 uur t/m 17:00 uur

De leermiddelen zijn voor eigen kosten van de leerlingen. Examenkosten zijn ook voor u eigen kosten van de leerling.

Dit alles kan ik jullie leren in mijn kleine maar gezellige kapsalon in huislijke sfeer (door de beperkte ruimte in mijn salon kan ik alleen een kleine groep ontvangen).

Voor meer informatie kunt u ons op de volgende telefoon nummer bellen: 075 – 6401433.

Met vriendelijke groeten

Irene van Namen